Restricţii de circulaţie pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, vineri seara, că în curând vor începe lucrările la un pod de la kilometrul 28 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti, operaţiuni asemănătoare cu cele de la kilometrul 36, unde traficul este restricţionat.

1 afișare
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Restricţii de circulaţie pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Aflat la Piteşti, pe şantierul centurii de ocolire a oraşului, Orban s-a arătat nedumerit faţă de anumite omisiuni din contractul încheiat în anul 2006 pentru modernizare a autostrăzii Bucureşti-Piteşti, dar şi faţă de ritmul scăzut al lucrărilor de la kilometrul 36 până la venirea lui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a afirmat că nu înţelege de ce în anul 2006, când a fost modernizată autostrada Bucureşti-Piteşti, lucrările de la kilometrul 36 nu au fost cuprinse în acel contract.

"Şi aş vrea să vă mai dau o veste proastă: în curând vor începe alte lucrări pe această autostradă la un pod de la kilometrul 28, operaţiuni asemănătoare cu cele de la kilometrul 36, dar voi avea grijă personal ca lucrările să fie executate în grafic", a mai spus ministrul Transporturilor.

Traficul pe autostrada Bucureşti - Piteşti este restricţionat pe un singur sens la kilometrul 36, din cauza lucrărilor la un pod peste râul Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici