Retailerul britanic Next Home deschide joi primul magazin din România, în Liberty Center

Retailerul britanic din domeniul produselor pentru amenajări interioare Next Home va deschide joi primul magazin din România, în centrul comercial Liberty Center, în urma unei investiţii de 200.000 de euro.

17 afișări

Magazinul are o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, iar investiţia pentru deschiderea unităţii, de 200.000 de euro, include şi stocurile iniţiale de produse, se arată într-un comunicat al companiei.

Next este un retailer britanic care îşi asigură distribuţia prin trei canale principale, respectiv Next Retail- un lanţ de peste 480 de magazine în toată lumea, Next Directory- un catalog distribuit prin direct mailing şi un site web.

Brandul Next a intrat pe piaţa din România anul trecut, prin deschiderea unui magazin de îmbrăcăminte în Bucureşti.

Centrul comercial Liberty Center are o suprafaţă închiriabilă de 25.000 de metri pătraţi, structurată pe trei nivele, totalizând 100 de spaţii de închiriere.

Printre comercianţii prezenţi în centrul comercial se numără retailerul austriac de sport Hervis, prezent pentru prima oară în Bucureşti, precum şi Marks & Spencer, Next, Reserved, Cropp Town, Sprider, Altex/Media Galaxy şi supermarketul Billa. Zona de food court cuprinde restaurante şi cafenele precum Starbucks, Burger King, Mc Donalds, KFC, Pizza Hut şi Asia.

De asemenea, complexul va cuprinde un cinematograf 3D complet digital, precum şi primul patinoar indoor dintr-un mall din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici