Retailerul de îmbrăcăminte C&A intră pe piaţa românească

Retailerul de îmbrăcăminte C&A, parte a grupului Cofra, intră pe piaţa românească, urmând să deschidă un magazin în Bucureşti, potrivit unor surse din piaţă.

765 afișări
Imaginea articolului Retailerul de îmbrăcăminte C&A intră pe piaţa românească

Retailerul de îmbrăcăminte C&A intră pe piaţa românească (Imagine: www.c-and-a.com)

Compania a început deja să facă recrutări de personal pe piaţa românească prin intermediul firmei de consultanţă Neumann International.

C&A operează peste1.000 de magazine în Franţa, Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg Spania, Portugalia, Elveţia, Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, Rusia, Turcia, Slovenia. Retailerul mai este prezent în Argentina, Brazilia, Mexic şi China. Primul magazin al companiei a fost deschis, în Olanda, în 1861de către fraţii Clemens and August Brenninkmeijer.

C&A a înregistrat o cifră de afaceri de 5,6 miliarde de euro, în avans cu 8%, în anul financiar care s-a încheiat la 28 februarie 2007.

Cofra Holding, cu sediul în Elveţia, este controlat de familia olandeză Brenninkmeijer. Din grup mai fac parte şi diviziile C&A pentru America Latină şi China, precum şi companii cu activităţi în domeniul imobiliar, servicii financiare, fonduri de investiţii şi energii regenerabile.

Grupul mai este prezent pe piaţa românească prin intermediul dezvoltatorului imobiliar Redevco, cu sediul la Amsterdam. Compania a anunţat în toamna anului trecut investiţii de 500 de milioane de euro în construcţia a 10 centre comerciale în parteneriat cu firma Euro Mediterranee Consulting.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici