Reţeaua Mega Image depăşeşte 350 de magazine, după deschiderea primei unităţi din Sinaia

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide miercuri un supermarket în Sinaia, judeţul Prahova, şi ajunge la o reţea de 351 de magazine la nivel naţional, a anunţat retailerul.

401 afișări
Imaginea articolului Reţeaua Mega Image depăşeşte 350 de magazine, după deschiderea primei unităţi din Sinaia

Reţeaua Mega Image depăşeşte 350 de magazine, după deschiderea primei unităţi din Sinaia (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Noul magazin Mega Image este primul din Sinaia şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 203 metri pătraţi.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România sub mărcile Mega Image (175), Shop&Go (174), AB COOL FOOD (1) şi Mega Drive (1).

În 2013, Mega Image a raportat un profit net de 55,1 milioane lei (12,5 milioane euro), în creştere cu 18%, la afaceri de 2,34 miliarde lei (530 milioane euro), cu 33% mai mari, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici