Rolls Royce vrea să producă în România componente pentru industria navală

Grupul Rolls Royce intenţionează să producă, în România, componente pentru industria navală, având în acest sens discuţii cu ministrul Economiei şi Comerţului, Varujan Vosganian, cu fabricanţi de echipamente şi componente în domeniu, precum şi cu reprezentanţii principalelor şantiere navale.

1 afișare
Imaginea articolului Rolls Royce vrea să producă în România componente pentru industria navală

Rolls Royce vrea să producă în România componente pentru industria navală

O delegaţie Rolls Royce, condusă de Roger Tooke, responsabil pentru Europa Centrală şi de Est pentru divizia navală a grupului, s-a aflat săptămâna trecută în România, unde reprezentanţii companiei s-au întâlnit, la 19 septembrie, cu Varujan Vosganian, şi, ulterior, cu conducerea şantierelor navale şi a unor producători de componente şi echipamente pentru industria navală.

"Oficialul Rolls Royce a prezentat ultimele noutăţi în domeniul naval, respectiv navele comerciale multifuncţionale, şi a transmis intenţia
companiei pe care o reprezintă de a fabrica componente în ţara noastră", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei şi Comerţului.

Comunicatul, postat pe site-ul instituţiei, este datat 21 septembrie şi nu a fost transmis presei.

"În a doua zi a vizitei în România, reprezentanţii Ministerului Economiei şi Finanţelor - Direcţia Generală Politică Industrială şi
Competitivitate - au organizat, la sediul SC Damen Galaţi, o întâlnire a delegaţiei Rolls Royce cu reprezentanţi ai principalelor şantiere navale din România şi, de asemenea, cu producători de componente şi echipamente pentru industria navală", se spune în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici