Video România, mai riscantă pentru investitorii străini din cauza crizei politice

Din cauza crizei politice, România a redevenit în doua zile mai riscantă decât Ungaria pentru investitorii străini. Acesta este efectul concret al crizei politice de la Bucureşti pe pieţele financiare internaţionale reflectat în mailul trimis vineri dimineaţă unui ziarist de la Ziarul Financiar de către un trader român care lucrează la Londra pentru o banca de investiţii.

43 afișări

Jucătorii străini nu au timp de pierdut cu detaliile balcanismului de pe scena politică din România, iar vestea ruperii unei coaliţii guvernamentale echivalează cu un semnal de alarmă major care împinge automat la reducerea expunerilor.

Citeşte mai multe despre efectele crizei politice pe pieţele internaţionale pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici