România, o "Nigerie fiscală" a UE: Firma care a declarat profit de 3,6 miliarde de euro a dat ţeapă cu chiria unei camere la doi pensionari

Cu un profit de peste 11 ori mai mare decât cel anunţat de Petrom, o obscură firmă înregistrată într-un sat braşovean a ajuns să fie cea mai eficientă companie românească, chit că nu are nici măcar un angajat.

88 afișări
Imaginea articolului România, o "Nigerie fiscală" a UE: Firma care a declarat profit de 3,6 miliarde de euro a dat ţeapă cu chiria unei camere la doi pensionari

România, o "Nigerie fiscală" a UE: Firma care a declarat profit de 3,6 miliarde de euro a dat ţeapă cu chiria unei camere la doi pensionari (Imagine: www.gandul.info)

American European Marketing & Entreprises, având sediul social în satul Fântâna, comuna Hoghiz, judeţul Braşov, încadrată în categoria marilor contribuabili din punctul de vedere al Fiscului, a raportat un profit de 3,68 miliarde de euro pentru 2009, bani care însă nu au fost impozitaţi de autorităţile române.

Analiştii financiari sunt de părere că declararea unui profit atât de mare nu este, de fapt, decât o aparenţă care foloseşte pentru a face înşelăciuni în alte colţuri ale lumii, prevalându-se de faptul că România este membră a Uniunii Europene.

Citeşte mai multe despre firma American European Marketing & Entreprises pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici