Românii care au credite ar putea fi chemaţi din nou la bancă pentru a semna acte adiţionale la acte adiţionale

Românii cu credite ar putea fi puşi din nou pe drumuri pentru a semna la sediul băncilor acte adiţionale la actele adiţionale abia semnate, în cazul în care parlamentarii vor aduce modificări la ordonanţa 50/2010 privind contractele de credit. Pe de altă parte, băncile ar fi puse la cheltuială pentru a modifica softurile pe care abia le-au introdus. "Depinde de modificare.

30 afișări
Imaginea articolului Românii care au credite ar putea fi chemaţi din nou la bancă pentru a semna acte adiţionale la acte adiţionale

Românii care au credite ar putea fi chemaţi din nou la bancă pentru a semna acte adiţionale la acte adiţionale (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

E cert că, dacă se vor scoate din ordonanţă creditele ipotecare, chiar băncile vor avea probleme foarte mari, pentru că softurile vor trebui refăcute. Oricum, oamenii vor fi puşi din nou pe drumuri, se va crea din nou panică şi tensiune", a declarat pentru gândul avocatul Gheorghe Piperea, la întrebarea dacă o eventuală modificare în Parlament a Ordonanţei 50 ar putea implica semnarea altor acte adiţionale la actele adiţionale semnate. Piperea a semnat con­tracte de asistenţă juridică cu sute de clienţi ai Volks­bank şi ai BCR. În total ar putea fi nevoie de modificarea din nou a celor 7,7 milioane de contracte pe care românii le au cu băncile, societăţile de leasing şi instituţii financiare nebancare.

Citeşte mai multe despre o eventuală modificare în Parlament a Ordonanţei 50 pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici