Românul Mihai Tudor, promovat director general al IBM pentru Europa de Sud Est

Românul Mihai Tudor, care a preluat în anul 2006 funcţia de CEO al filialei locale a gigantului american IBM, a fost numit director general al IBM pentru Europa de Sud-Est (IBM SEE), a anunţat compania.

255 afișări
Imaginea articolului Românul Mihai Tudor, promovat director general al IBM pentru Europa de Sud Est

Românul Mihai Tudor, promovat director general al IBM pentru Europa de Sud Est (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

În cadrul noii sale poziţii, Mihai Tudor va avea responsabilitate generală de business pentru Bulgaria, Croaţia, România, Serbia şi Slovenia.În acest context, compania a numit un nou CEO în România, pe Bogdan Balaci (foto2), care lucrează în cadrul furnizorului de servicii IT din anul 1999.

Citeşte mai multe despre noul director general al IBM SEE pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici