Romgaz se extinde şi în zonele fără acoperire. Îşi va deschide o nouă sucursală într-un oraş important din România

  • O nouă sucursală a Romgaz va funcţiona în judeţul Mehedinţi
  • Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale de Gaze Naturale a aprobat înfiinţarea în structura Romgaz a Sucursalei de Furnizare Gaze Naturale Drobeta-Turnu Severin.
  • Decizia de funcţiona cu o nouă sucursală vine în contextul în care compania doreşte să se dezvolte
1344 afișări
Imaginea articolului Romgaz se extinde şi în zonele fără acoperire. Îşi va deschide o nouă sucursală într-un oraş important din România

Romgaz se extinde şi în zonele fără acoperire. Îşi va deschide o nouă sucursală într-un oraş important din România

Decizia de funcţiona cu o nouă sucursală vine în contextul în care compania doreşte să se dezvolte, dar fără a se limita la activitatea de furnizare gaze naturale către clientul final, şi în alte zone decât cele acoperite la momentul de faţă de punctele de lucru şi sucursalele actuale.

De asemenea, se are în vedere necesitatea gestionării eficiente a participării Romgz la proiectele de dezvoltare şi furnizare reglementate de Memorandumul încheiat între SNGN Romgz SA şi SC Mehedinti SA. Prin acest MoU, părţile au convenit stabilirea unui parteneriat de colaborare în vederea dezvoltării proiectului Puncte termice pentru producerea de energie termică. Cooperarea dintre cele două părţi va contribui la dezvoltarea unor practici de implementare avantajoase şi rapide, în interesul consumatorului final pentru asigurarea continuităţii în alimentarea cu energie termică. În dezvoltarea proiectului amintit se urmăreşte utilizarea gazelor naturale pentru producerea agentului termic.

Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz, menţiona în cadrul evenimentului de semnare a MoU din 11 septembrie că „semnarea MoU între cele două companii şi înfiinţarea Sucursalei Drobeta Turnu-Severin este, de fapt, primul pas făcut de Romgaz pentru a deveni jucător activ pe piaţa distribuţiei şi furnizării de gaze naturale”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
romgaz,
sucursală,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici