Rompetrol a deschis marţi două benzinării pe autostrada Soarelui

Compania Rompetrol Downstream a deschis, marţi, două benzinării pe autostrada Bucureşti-Cernavodă (Soarelui), câte una pe sens, la kilometrul 88+300, a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

35 afișări
Imaginea articolului Rompetrol a deschis marţi două benzinării pe autostrada Soarelui

Rompetrol a deschis marţi două benzinării pe autostrada Soarelui (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Benzinăriile asigură atât servicii de furnizare de carburanţi, cât şi complementare, care includ magazine, restaurante şi servicii de întreţinere a maşinii.

Reprezentanţii Rompetrol au declarat la sfârşitul lunii august, la inaugurarea primelor două benzinării de pe autostradă ale companiei, că Rompetrol va finaliza, până la finele lunii octombrie, alte două staţii de distribuţie, pe aceeaşi autostradă, proiect de circa şase milioane de dolari.

În total pe autostradă vor fi zece benzinării, deţinute de OMV, Petrom şi Rompetrol, în zona km 49, 66, 88, 111 şi 139. OMV şi Petrom vor avea, împreună, şase benzinării din cele zece.

Până în prezent, au mai fost fost date în folosinţă şase staţii de distribuţie de carburanţi, urmând ca până la sfârşitul anului să mai fie date în folosinţă celelalte două unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici