Rompetrol a redus preţul unui sortiment de benzină

Rompetrol, companie deţinută de KazMunaiGaz din Kazakhstan, a redus, luni, preţul sortimentului de benzină Premium Euro 4 cu nouă bani pe litru, ceea ce reprezintă o scădere cu 2,24%, celelalte tarife nefiind modificate.

99 afișări
Imaginea articolului Rompetrol a redus preţul unui sortiment de benzină

Rompetrol a redus preţul unui sortiment de benzină (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, preţul unui litru de benzină Premium costă 3,93 lei.

Tariful la benzina Efix 95 se comercializează cu 3,98 lei pe litru, iar Euro Super 98 cu 4,61 lei.

La motorină preţurile sunt de 4,25 la sortimentul Efix Diesel şi de 4,54 lei/litru la Super Euro 5.

Cea mai mare companie petrolieră de pe piaţa, Petrom, şi Lukoil au redus săptămâna trecută preţurile carburanţilor, atât la motorină, cât şi la benzină.

La începutul anului, preţul la pompă al motorinei a trecut de cel al benzinei, în principal din cauza majorării accizei pentru acest tip de carburant şi a cotaţiilor record înregistrate de petrol pe pieţele internaţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici