Rompetrol a redus preţurile la carburanţi

Rompetrol a redus luni preţurile de referinţă la carburanţii comercializaţi în benzinăriile proprii, cu doi bani pe litru la benzină şi trei bani la sortimentele de motorină, a anunţat compania.

14 afișări
Imaginea articolului Rompetrol a redus preţurile la carburanţi

Rompetrol a redus preţurile la carburanţi (Imagine: Mediafax Foto)

Preţurile carburanţilor comercializaţi în staţiile Rompetrol pot varia cu aproximativ 5% faţă de preţurile de referinţă, se arată într-un anunţ al Rompetrol.

Astfel, un litru de benzină Premium E4 şi Efix 96 va costa 3,8 lei, în timp ce benzina Euro Super 98 fără plumb va costa 4,48 lei pe litru, în scădere cu 0,5%.

În cazul sortimentului de motorină Efix Diesel, preţul va coborî la 4,12 lei, în scădere cu 0,71%, iar un litru de Super Euro 5 va costa 4,41 lei, în scădere cu 0,66%.

Cea mai recentă modificare a preţurilor a avut loc la 16 octombrie, când preţurile au scăzut cu trei bani/litru atât în cazul benzinei, cât şi al motorinei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici