Rompetrol majorează preţul carburanţilor cu 0,09 lei/litru

Rompetrol, controlată de grupul KazMunaiGaz din Kazahstan, va majora în această săptămână preţul benzinei şi al motorinei cu 0,09 lei/litru, a anunţat, luni, compania petrolieră.

1 afișare
Imaginea articolului Rompetrol majorează preţul carburanţilor cu 0,09 lei/litru

Rompetrol majorează preţul carburanţilor cu 0,09 lei/litru

Un litru de benzină Premium va costa 3,75 de lei, preţ care se va aplica şi la sortimentul Efix 95, iar Euro Super 98 va fi comercializat cu 4,35 lei, se arată într-un comunicat al Rompetrol, transmis agenţiei MEDIAFAX.

Preţul motorinei Efix Euro 4 va creşte cu 2,36%, de la 3,81 lei la 3,9 lei/litru, iar pentru motorina super Euro 5 consumatorii vor plăti 4,16 lei/litru.

Rompetrol a fost înfiinţată de omul de afaceri Dinu Patriciu în 1998 şi a fost preluată, anul trecut, de compania de stat KazMunaiGaz din Kazahstan.

La finele săptămânii trecute, şi compania Petrom, care deţine cea mai extinsă reţea de benzinării la nivel naţional, a majorat tot cu 0,09 lei/litru preţurile la carburanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici