Rompetrol Rafinare a avut la nouă luni afaceri mai mari cu 27%, dar rămâne pe pierderi

Rompetrol Rafinare (RRC), din grupul KMG International, a înregistrat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 4,33 miliarde de dolari, în creştere cu 27% faţă de 3,41 miliarde de dolari în perioada similară a anului trecut, dar continuă să fie pe pierdere.

128 afișări
Imaginea articolului Rompetrol Rafinare a avut la nouă luni afaceri mai mari cu 27%, dar rămâne pe pierderi

Rompetrol Rafinare a avut la nouă luni afaceri mai mari cu 27%, dar rămâne pe pierderi (Imagine: Florin Gheorghe/Mediafax Foto)

În perioada ianuarie-septembrie compania a raportat pierderi de 41,77 milioane de dolari, de două ori mai mici comparativ cu rezultatul negativ de 86,11 milioane de dolari din primele nouă luni din 2013.

Exporturile Rompetrol Rafinare au atins un nivel de 1,6 miliarde de dolari în primele nouă luni din 2014, în creştere cu aproximativ 50% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei transmis vineri Bursei de Valori Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici