Rompetrol Rafinare are un nou director general

Vasile Cosmin Turcu a demisionat din funcţia de director general al Rompetrol Rafinare Constanţa (RRC), funcţia sa fiind preluată de Arman Kairdenov, până în prezent director general adjunct al companiei.

195 afișări
Imaginea articolului Rompetrol Rafinare are un nou director general

Rompetrol Rafinare are un nou director general (Imagine: Mediafax Foto)

Rompetrol Rafinare a anunţat că încetarea colaborării cu Turcu s-a realizat cu acordul părţilor şi că modificările din conducerea companiei au intervenit în baza unei decizii a Consiliului de Administraţie din şedinţa de luni, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Turcu a fost numit director general la Rompetrol Rafinare în martie 2007, fiind anterior director general adjunct al companiei.

Rompetrol Rafinare are un capital social de 2,109 miliarde de lei.

Compania kazahă de stat KazMunaiGaz deţine, prin The Rompetrol Group, 98,63% din acţiunile Rompetrol Rafinare.

Preţul acţiunilor companiei din Constanţa a scăzut în şedinţa bursieră de luni cu 1,47%, la 0,067 lei, iar la această cotaţie Rompetrol Rafinare are o capitalizare de 1,413 miliarde lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici