Rompetrol va ieftini vineri benzina şi motorina

Rompetrol, controlată de KazMunaiGaz din Kazahstan, va reduce vineri preţul benzinei cu cinci bani pe litru şi pe cel al motorinei cu trei bani, a anunţat, joi, compania.

22 afișări
Imaginea articolului Rompetrol va ieftini vineri benzina şi motorina

Rompetrol va ieftini vineri benzina şi motorina (Imagine: Mediafax Foto)

Preţurile carburanţilor comercializaţi în benzinăriile Rompetrol pot varia cu +/- 5% faţă de preţurile de referinţă, potrivit companiei.

Astfel, benzina Premium E4 va costa 3,75 lei pe litru, sortimentul Efix 95 va avea un preţ de 3,80 lei, iar benzina Euro Super 98 fără plumb va fi comercializată la 4,43 lei pe litru, se arată într-un comunicat al Rompetrol.

La motorină, Efix Diesel va avea un preţ de 4,09 lei, în timp ce preţul Super Euro 5 va coborî la 4,38 lei.

Şi Petrom va reduce, tot vineri, preţurile de referinţă la carburanţii comercializaţi prin reţeaua proprie de benzinării, cu nouă bani pe litru, atât pentru sortimentele de motorină cât şi cele de benzină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici