Romtelecom a redus tarifele la convorbirile interurbane din reţea

Romtelecom a redus luni cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane în reţeaua companiei efectuate în orele de vârf, coborând nivelul la cel pentru apelurile locale, şi cu 17% costurile pentru apelurile către alte reţele de telefonie fixă din România, a anunţat operatorul de telefonie.

214 afișări
Imaginea articolului Romtelecom a redus tarifele la convorbirile interurbane din reţea

Romtelecom a redus tarifele la convorbirile interurbane din reţea (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate în timpul orelor de vârf sunt de 2,7 eurocenţi/minut în reţeaua Romtelecom (cu excepţia actualului abonament Confort Standard, care are un preţ de 1,89 eurocenti/minut), şi de 4,5 eurocenţi/minut, fără TVA, pentru apelurile către alte reţele fixe.

Reducerile se aplică în cazul persoanelor fizice şi reprezintă beneficii acordate clienţilor care, în funcţie de tipul abonamentului, dispun şi de apeluri nelimitate netaxabile, în afara orelor de vârf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale şi interurbane atât în cadrul reţelei Romtelecom, cât şi către alte reţele fixe din România.

Totodată, Romtelecom a schimbat şi denumirea abonamentelor pentru a sugera tipul de serviciu la care se referă.

Abonamentul "Confort" va fi înlocuit în denumirile tuturor abonamentelor cu "Voce".

"Noile tarife îi vor încuraja pe clienţii noştri să vorbească şi mai mult decât până acum, fără costuri suplimentare, iar noile denumiri vor face abonamentele Romtelecom mai uşor de inţeles pentru clienţii companiei", a declarat directorul executiv comercial pe segment rezidenţial al Romtelecom, Joerg Zeddies.

Abonaţii "Voce Start" (fostul "Confort Standard") vor beneficia, tot de luni, de convorbiri gratuite în reţea între orele 18:00 şi 22:00 pe parcursul întregii săptămâni, iar abonaţii "Voce Seară & Weekend" (fostul "Confort 50") vor primi 10 minute de convorbiri în reţea în timpul orelor cu trafic ridicat (8:00 - 6:00) pe lângă cele 50 de minute deja incluse în abonament, fără să plătească o taxă suplimentară la abonament.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici