Ruşi, unguri şi bulgari în Capitală pentru concertul Bon Jovi. Rezervările au curs „şocant“ pentru weekend

Concertul trupei Bon Jovi susţinut duminică seară în Piaţa Constituţiei în faţa a peste 50.000 de persoane a făcut din Bucureşti o destinaţie de weekend, în care rezervările pentru camerele hotelurilor au curs "şocant", iar proprietarii teraselor din Centrul Vechi al Capitalei spun că au avut grupuri de ruşi, bulgari şi unguri printre clienţi.

392 afișări
Imaginea articolului Ruşi, unguri şi bulgari în Capitală pentru concertul Bon Jovi. Rezervările au curs „şocant“ pentru weekend

Ruşi, unguri şi bulgari în Capitală pentru concertul Bon Jovi. Rezervările au curs „şocant“ pentru weekend (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Chiar dacă doar pentru două zile Bucureştiul a vibrat ca o capitală europeană adevarată, operatorii din turism vorbesc de venituri mai mari cu câteva procente (în acest week-end faţă de un sfârşit de săptămână obişnuit) şi de grade de ocupare de 100% în cazul hotelierilor de trei şi patru stele.

"Am avut clienţi străini, printre care unguri şi bulgari. Au curs «şocant» rezervările încă de joia trecută pentru zilele din weekend. De obicei în Bucureşti weekend-urile sunt moarte, bucureştenii pleacă în alte oraşe, dar în Capitală nu vine nimeni", a susţinut Irina Stănescu, directorul hotelului de patru stele Capitol din Capitală de pe Calea Victoriei, cu o capacitate de 80 de camere.

Citeşte mai multe despre rezervările din perioada concertului Bon Jovi pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici