S-a dat startul la joburi sezoniere în străinătate. Ce trebuie să faci pentru 1.500 de euro pe lună

Dacă vrei să-ţi încerci norocul cu un job în străinătate, dar nu eşti ferm hotărât să te rupi de România şi să pleci definitiv din ţară, poţi încerca mai întâi să-ţi găseşti un loc de muncă sezonier, informează www.incont.ro.

344 afișări
Imaginea articolului S-a dat startul la joburi sezoniere în străinătate. Ce trebuie să faci pentru 1.500 de euro pe lună

S-a dat startul la joburi sezoniere în străinătate. Ce trebuie să faci pentru 1.500 de euro pe lună (Imagine: www.incont.ro)

Iar oferta angajatorilor străini este cât se poate de bogată, pentru contracte de câteva luni, în principal în turism, în agricultură sau pe vase de croazieră.

Potrivit portalului de joburi Tjobs, la începutul lunii martie, firmele de recrutare ofereau celor interesaţi peste 23.000 de joburi în străinătate, în 36 de ţări, majoritatea în Europa.

Din cele 29 de domenii de activitate disponibile, cele mai ofertante sunt cele pentru joburi sezoniere, respectiv turism, hoteluri şi restaurante sau munci agricole.

Prima poziţie este ocupată de hoteluri şi turism, domeniu în care sunt disponibile peste 8.000 de locuri de muncă, urmat de restaurante, cu 1.234 poziţii libere, agricultură şi silvicultură, cu 1.200 de posturi vacante şi vase de croazieră, unde sunt disponibile pentru români 1.000 de joburi.

Citeşte mai multe despre joburi sezoniere în străinătate pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici