Salonul Auto de la Londra, doborât de criză

Industria auto britanică a anulat ediţia 2010 a Salonului Internaţional de Automobile de la Londra din cauza crizei economice, care a generat prăbuşirea cererii de autoturisme noi.

19 afișări
Imaginea articolului Salonul Auto de la Londra, doborât de criză

Salonul Auto de la Londra, doborât de criză

Evenimentul este de obicei un succes din punct de vedere al numărului de participanţi şi vizitatiori, însă Societatea Producătorilor şi Comercianţilor de Automobile a anunţat că provocările fără precedent cu care se confruntă industria au condus la circumstanţe imposibile pentru realizarea Salonului.

"Criza globală a creditelor a plasat sectorul automotive sub presiuni unice şi a creat un nivel de incertitudine care împiedică producătorii de la angajamente internaţionale, la scară largă", a declarat diretorul general al asociaţiei patronale, Paul Everitt.

Salonul Auto Internaţional de la Londra este cel mai mare eveniment de acest fel din Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici