Samsung va produce un tablet PC

Grupul sud-coreean Samsung, al doilea mare producător de telefoane mobile din lume, va introduce pe piaţă propriul model de tablet PC, pentru a profita de cererea stârnită de lansarea Apple iPad, transmite Bloomberg.

23 afișări
Imaginea articolului Samsung va produce un tablet PC

Samsung va produce un tablet PC (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Computerul-tabletă lansat de Apple "va crea o nouă piaţă şi o nouă cerere" pentru astfel de produse, anticipează preşedintele diviziei de comunicaţii mobile a Samsung, J.K. Shin, prezent la târgul anual Mobile World Congress, care are loc în această săptămână la Barcelona.

El a adăugat că este prea devreme pentru a oferi alte detalii legate de planurile Samsung.

Grupul coreean furnizează în prezent procesoarele pentru iPad, potrivit firmei de cercetare de piaţă ISuppli.

Directorul general executiv al Apple, Steve Jobs, a anunţat în ianuarie că Apple iPad, computer tabletă cu ecran tactil, îşi va face apariţia în magazine din luna martie.

Analiştii băncii de investiţii Goldman Sachs estimează că Apple va vinde şase milioane de iPad-uri în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici