Se aşteaptă câte 10 ore pentru a intra în România

  • Tirurile aşteaptă câte zece ore, la vama Nădlac II, pentru a intra în România
  • Cozi s-au format şi la celelalte puncte de trecere a frontierei din vestul României
  • Coloana de camioane se întinde pe mai mulţi kilometri
950 afișări
Imaginea articolului Se aşteaptă câte 10 ore pentru a intra în România

Soferii aşteaptă câte 10 ore pentru a intra în România

Şoferii de camioane aşteaptă 10 ore pentru a intra în ţară prin vama Nădlac II, din judeţul Arad. Cozi s-au format şi la celelalte puncte de trecere a frontierei din vestul României, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţă, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, vineri seara, timpii de aşteptare la vama Nădlac II, din judeţul Arad, pe sensul de intrare în ţară pentru camioane, a crescut la 600 de minute.

Coloana de camioane se întinde pe mai mulţi kilometri.

Sunt deschise 7 artere pe sensul de intrare pentru camioane.

Timpii de aşteptare au crescut şi la celelalte puncte de trecere a frontierei din vestul ţării.

La vama Vărşand, tot din judeţul Arad, şoferii de camioane aşteaptă 5 ore şi jumătate, la Nădlac 4 ore, iar la vama Borş din judeţul Bihor timpii de aşteptare sunt de aproape 2 ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici