Se pregătesc noi variante pentru Duster

Succesul înregistrat până în prezent, atât în ţară cât şi pe alte pieţe, de ultimul model lansat de Dacia, SUV-ul Duster, îi permite constructorului să se gândească la diversificarea modelului.

25 afișări
Imaginea articolului Se pregătesc noi variante pentru Duster

Se pregătesc noi variante pentru Duster (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

" Ne gândim şi la alte variante. Avem o strategie pe termen lung pentru Duster. Pentru moment nu pot dezvălui detalii dar cu siguranţă veţi vedea Duster-ul şi în alte variante", a declarat pentru incont.ro, Constantin Stroe, vicepreşedinte Automobile Dacia.
Până atunci, au apărut deja versiuni ale SUV-ului, una dintre ele fiind concepută de austriecii de la Fiskales LKW, care au modificat un Duster şi l-au transformat într-o dubiţă. A fost modificat pentru a se putea căra marfă cu el.
Citeşte mai multe despre posibilele variante ale modelului Duster pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici