Şeful ANRP a fost numit de Guvern în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), George Băeşu, a fost desemnat de Guvern ca reprezentant al statului în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom (SNP), au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

250 afișări
Imaginea articolului Şeful ANRP a fost numit de Guvern în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom

Şeful ANRP a fost numit de Guvern în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Numirea a fost avizată în şedinţa de miercuri a Guvernului.

În urmă cu o săptămână, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, Lucian Vlădescu, a fost la rândul său desemnat de Guvern ca reprezentant al statului în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom.

Numirile sunt efectuate în condiţiile în care mandatele actualilor membri expiră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici