Şeful Gazprom mută strategic, după ce piaţa europeană s-a închis: nu poţi pune toată ouăle într-un singur coş

CEO-ul grupului, Alexei Miller, vânează clienţii din Asia.

8315 afișări
Imaginea articolului Şeful Gazprom mută strategic, după ce piaţa europeană s-a închis: nu poţi pune toată ouăle într-un singur coş

Decizia luată de şeful Gazprom, după ce piaţa europeană s-a închis: nu poţi pune toată ouăle într-un singur coş

Gigantul rus al gazelor Gazprom ia în considerare intrarea pe noi pieţe, după ce Uniunea Europeană şi-a redus dependenţa de Rusia, şi intenţionează să dezvolte noi proiecte în viitorul apropiat, în special în Asia.

Planurile au fost dezvăluite de CEO-ul grupului, Alexei Miller. „În ceea ce priveşte diversificarea rutelor, acesta este întotdeauna un lucru util, nu poţi pune toate ouăle într-un singur coş. Bineînţeles că ne gândim la noi pieţe, avem multe resurse şi de mulţi, mulţi ani”, a spus. Miller la postul public Rossiya-1.

Numărul 1 al Gazprom a explicat că gigantul de gaze va începe să construiască noi proiecte majore de construcţie de conducte, în viitorul apropiat.

„Suntem cu toţii conştienţi că piaţa asiatică este în prezent cea mai dinamică din lume. Volumele de consum sunt în creştere şi vedem perspective excelente pentru gazul rusesc pe această piaţă”, a subliniat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici