Selgros va deschide în vară un magazin la Târgu Mureş

Selgros Cash&Carry a cumpărat un teren situat în centrul oraşului Târgu Mureş, unde va deschide la începutul verii un nou magazin, al doilea din acest oraş dar cu un nou format, a anunţat joi compania.

2735 afișări
Imaginea articolului Selgros va deschide în vară un magazin la Târgu Mureş

Selgros va deschide în vară un magazin la Târgu Mureş (Imagine: MIhai Dăscălescu/Mediafax Foto)

"Odată cu deschiderea noului magazin, Selgros va introduce un nou format de operare, pe o suprafaţă de vânzare de 4.000 de mp. Sortimentul de mărfuri alimentare va fi acelaşi cu care clienţii Selgros sunt obişnuiţi, iar domeniul articolelor nealimentare, deşi mai restrâns, va fi atent selecţionat", arată Selgros, într-un comunicat.

Compania face parte din grupul elveţian TransGourmet Holding SE şi are o reţea de 19 magazine, situate în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

Concurentul direct al Selgros este lanţul german Metro Cash&Carry, controlat de grupul german Metro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici