Serviciile agenţiei Alpha Bank din Millenium Business Center, asigurate de unitatea Coposu

Colectivul agenţiei Carol a Alpha Bank, situată în clădirea de birouri Millenium Business Center, care a luat foc vineri noapte, va asigura serviciile bancare pentru clientelă în cadrul agenţiei Coposu, a anunţat sâmbătă banca.

218 afișări
Imaginea articolului Serviciile agenţiei Alpha Bank din Millenium Business Center, asigurate de unitatea Coposu

Serviciile agenţiei Alpha Bank din Millenium Business Center, asigurate de unitatea Coposu

"Începând de luni, 29 iunie, colectivul agenţiei Carol va asigura serviciile bancare pentru clientelă în cadrul agenţiei Coposu, din bulevardul Coposu, nr. 5-7. Totodată, clienţii vor putea să efectueze operaţiunile bancare dorite şi la celelalte unităţi Alpha Bank România, cele mai apropiate fiind: agenţia Moşilor, agenţia Brătianu, agenţia Rosetti, agenţia Octavian Goga, sucursala Unirii şi sucursala Iancului", a declarat, într-un comunicat, Cristian Hîncu, vicepreşedinte executiv retail al băncii.

Potrivit instituţiei de credit, agenţia Carol nu a fost afectată semnificativ în urma incendiului declanşat vineri noapte în clădirea Millenium Business Center, iar clienţii unităţii nu vor avea de suferit în niciun fel din punct de vedere operaţional în urma acestui eveniment.

Alpha Bank precizează că toate evidenţele privind portofoliile clientelei sunt în deplină siguranţă, baza de date a băncii fiind foarte bine protejată.

Incendiul izbucnit, vineri noapte, la clădirea de 19 etaje din centrul Capitalei, situată lângă Biserica Armenească, Millenium Business Center, a fost lichidat de către pompieri, după aproape trei ore de luptă cu flăcările, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Millenium Business Center aparţine Fondului de investiţii Deutsche Gesellschaft fur Immobilienfonds (DEGI) - în prezent parte a Aberdeen Property Investors din Scoţia - care a preluat-o în 2007.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici