Şi nemţii fac gafe! Confuzia creată de o companie aeriană germană care a operat un zbor spre Olbia, în Sardinia

  • Zborul EW9844 a pornit pe zborul de 717 mile (1,170 km) către Aeroportul Olbia din Sardinia deşi acesta era închis
  • Avionului nu i s-a permis să aterizeze fiindu-i propusă echipajului destinaţia Cagliari care a fost refuzată
755 afișări
Imaginea articolului Şi nemţii fac gafe! Confuzia creată de o companie aeriană germană care a operat un zbor spre Olbia, în Sardinia

Şi nemţii fac gafe! Confuzia creată de o companie aeriană germană care a operat un zbor spre Olbia, în Sardinia

Compania aeriană germană Eurowings a dorit să înceapă operaţiunile aeriene mai rapid decât decid autorităţile să ridice restricţiile.

Transportatorul low-cost a reluat sâmbătă serviciile din Düsseldorf în Sardinia, Italia - dar a fost nevoit să se întoarcă la destinaţie, deoarece Aeroportul Olbia este încă închis.

Zborul EW9844 a pornit pe zborul de 717 mile (1,170 km) către Aeroportul Olbia din Sardinia în dimineaţa zilei de 23 mai, dar se afla în spaţiul aerian din Sardinia înainte de a fi informat de controlul traficului aerian că nu este deschis traficului comercial.

Airbus A320 a cerut  permisiunea de a ateriza, dar fără şanse. A fost propusă o deviere către Cagliari, aflat la aproximativ 120 de kilometri distanţă, relatează ziarul italian Corriere Della Sera, dar echipajul de zbor a ales să-şi reducă pierderile şi să se îndrepte înapoi la Düsseldorf, conform CNN.
Acest mic tur turistic din vestul Europei a durat în total patru ore şi zece minute.

Pe fondul crizei coronavrus, situaţia pe numeroase aeroporturi din Europa este foarte dinamică, explică germanii şi există "modificări zilnice ale reglementărilor de intrare în diferitele ţări".

Aeroportul Olbia Costa Smeralda este în prezent închis până cel puţin pe 2 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici