Sindicatul actorilor americani ameninţă cu o grevă în domeniul jocurilor video

Membrii sindicatului actorilor americani au votat şi au aprobat o grevă în rândul angajaţilor din industria jocurilor video, potrivit BBC.

88 afișări
Imaginea articolului Sindicatul actorilor americani ameninţă cu o grevă în domeniul jocurilor video

Membrii sindicatului Sag-Aftra au votat în proporţie de 98% pentru declanşarea grevei în industria jocurilor de noroc care acoperă munca vocală, captarea mişcării şi cascadoriile.

La fel ca actorii şi scenariştii de la Hollywood, salariaţii sunt nemulţumiţi de salarii şi de utilizarea inteligenţei artificiale în producţii.

Negocierile între părţi vor continua. Actorii şi scenariştii studiourilor de film şi TV sunt deja în grevă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici