Sistemul de carduri al BCR va fi oprit, de vineri seara, până sâmbătă dimineaţa

Banca Comercială Română (BCR) va întrerupe funcţionarea sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, începând de vineri, 4 aprilie, ora 23:00, până cel mai târziu sâmbătă, 5 aprilie, ora 05:00, a anunţat banca.

13 afișări
Imaginea articolului Sistemul de carduri al BCR va fi oprit, de vineri seara, până sâmbătă dimineaţa

Sistemul de carduri al BCR va fi oprit, de vineri seara, până sâmbătă dimineaţa (Imagine: Mediafax Foto)

În această perioadă nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzacţii cu cardurile BCR, iar reţeaua de ATM-uri şi POS-uri nu va fi operatională, se arată într-un comunicat al BCR.

Oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic.

BCR deţine o reţea naţională de 1.500 de ATM-uri şi 13.000 de POS-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici