Rusia a confiscat 463 de milioane de euro de la Unicredit. O bancă germană controla filiala din ţara lui Putin

Un tribunal din Sankt Petersburg a sechestrat conturi şi proprietăţi ale Unicredit în Rusia în valoare de aproape 463 de milioane de euro.

Urmărește
927 afișări
Imaginea articolului Rusia a confiscat 463 de milioane de euro de la Unicredit. O bancă germană controla filiala din ţara lui Putin

Rusia a confiscat 463 de milioane de euro de la Unicredit. O bancă germană controla filiala din ţara lui Putin

Decizia a fost luată la cererea Ruskhimalians, o companie de producţie a gazelor lichide deţinută de Gazprom, în cadrul unui litigiu.

Acest lucru a fost raportat de agenţiile ruse. Măsura vizează Unicredit Rusia şi Unicredit Ag, banca germană a grupului care controlează filiala din Rusia.

Replica Europei: UE lansează sancţiuni împotriva altor patru ziare ruseşti: Vocea Europei, RIA Novosti, Izvestia şi Rossiyskaya Gazeta

Consiliul UE a decis astăzi să suspende circulaţia în Uniunea Europeană a altor patru instituţii media care răspândesc şi susţin propaganda rusă şi războiul de agresiune împotriva Ucrainei: Vocea Europei, RIA Novosti, Izvestia şi Rossiyskaya Gazeta.

„Aceste surse mass-media se află sub controlul permanent, direct sau indirect, al conducerii Federaţiei Ruse şi au fost esenţiale şi instrumentale în desfăşurarea şi susţinerea războiului de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei şi pentru destabilizarea ţărilor vecine”, spune Consiliul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici