Skoda a lansat modelul Superb în România (Galerie Foto)

Porsche România, importatorul mărcii Skoda pe piaţa locală, a lansat marţi noua generaţie a modelului Superb, disponibil cu şase motorizări, la preţuri cuprinse între 18.982 euro şi 34.213 euro, TVA inclus.

173 afișări
Imaginea articolului Skoda a lansat modelul Superb în România (Galerie Foto)

Skoda a lansat modelul Superb în România

"Ţinta de vânzări pentru acest an este de 150-200 de unităţi, în funcţie de cât va putea livra fabrica, iar pentru anul 2009 estimăm livrarea a 800 de maşini Superb", a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, directorul mărcii Skoda în România, Vlad Rusu.

GALERIE FOTO

Potrivit acestuia, 60-65% dintre modelele Superb livrate vor fi echipate cu motoare diesel, iar restul cu propulsoare pe benzină.

Skoda Superb, aflată la a doua generaţie, beneficiază de trei motorizări pe benzină şi de trei diesel, toate supraalimentate. Motorul de bază pe benzină, de 1,4 litri, dezvoltă 125 CP şi este cuplat în standard la o cutie de viteze manuală cu şase trepte.

Cea de-a doua motorizare pe benzină este de 1,8 litri şi dezvoltă 160 CP, cutia de viteze putând fi ori manuală cu şase trepte, ori automată (DSG) cu şapte trepte.

Cel mai puternic model pe benzină are o cilindree de 3,6 litri, 260 CP, motor care poate fi cuplat exclusiv la o cutie automată cu şase trepte.

Cele trei motorizări diesel sunt de 1,9 litri (105 CP), 2 litri (140 CP) şi un alt propulsor de 2 litri de 170 CP.

Noua generaţie Superb este disponibilă în trei versiuni de echipare, Comfort, Ambition şi Elegance, iar livrările maşinii către clienţi vor începe la jumătatea lunii octombrie, în condiţiile în care preluarea comenzilor a început la jumătatea lunii septembrie.

Livrările pentru vechea generaţie a modelului se vor face din stoc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici