Skoda prelungeşte până în 2023 sponsorizarea pentru Turul Franţei şi alte curse de ciclism

Producătorul auto Škoda prelungeşte până în 2023 parteneriatul pe care-l are de 15 ani ca sponsor oficial şi partener auto cu Tour de France A.S.O. Cooperarea dintre cei doi include parteneriatul pentru Turul Franţei şi alte curse de ciclism.

107 afișări
Imaginea articolului Skoda prelungeşte până în 2023 sponsorizarea pentru Turul Franţei şi alte curse de ciclism

Skoda prelungeşte până în 2023 sponsorizarea pentru Turul Franţei şi alte curse de ciclism

Totodată, Škoda, care şi-a început activitatea în 1895 prin producerea de biciclete, îşi extinde şi angajamentele existente de susţinere a curselor de ciclism Paris-Tours şi Volta Catalunya.

În plus, pe durata curselor Turul Franţei, La Vuelta, Paris-Nice şi Critérium du Dauphiné, producătorul auto va sponsoriza Tricoul Verde, acordat pentru ciclistul cu cel mai mare număr de puncte.

De asemenea, compania auto va dota atât echipele individuale, cât şi reprezentanţii şi organizatorii cursei, cu autoturisme Škoda Superb care vor avea rolul de Maşină Roşie.

Pe durata Turului Franţei 2018, aproximativ 12 milioane de pasionaţi de ciclism au urmărit cursele de la faţa locului, însoţiţi de aproape 1,4 miliarde de telespectatori, din mai mult de 190 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici