Şomaj tehnic prelungit cu o lună pentru 20% din salariaţii Mefin Sinaia

Mefin Sinaia (MEF) prelungeşte cu o lună, până la 31 august, perioada de şomaj tehnic pentru 89 de salariaţi, în condiţiile în care restul de 354 de angajaţi vor avea program normal de muncă, se arată într-un comunicat al firmei transmis, miercuri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

58 afișări
Imaginea articolului Şomaj tehnic prelungit cu o lună pentru 20% din salariaţii Mefin Sinaia

Şomaj tehnic prelungit cu o lună pentru 20% din salariaţii Mefin Sinaia (Imagine: mefin.ro)

Aproximativ 150 de angajaţi ai uzinei de mecanică fină s-au aflat în şomaj tehnic în luna iulie, din cauza lipsei comenzilor, după ce anterior tot personalul societăţii a fost afectat de aceeaşi măsură.

Mefin este specializată în proiectarea, producerea şi comercializarea de echipamente de injecţie pentru motoare Diesel, componente şi piese de schimb, piese turnate şi extrudate.

Uzina este controlată de DCI Walbridge Partners din Cipru, cu o participaţie de 79,6% din capital, conform celor mai recente raportări.

În şedinţa bursieră de luni, acţiunile Mefin au stagnat la 0,82 lei pe unitate, iar la acest preţ firma are o capitalizare de 4,34 milioane lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici