Şova: Toate contractele cu autostrăzi au fost administrate necinstit de cei care ar fi trebuit să le gestioneze

Lucian Şova, ministrul demisionar al Transporturilor, a declarat, joi seara, într-o emisiune la B1 TV, că, de fapt, cauza pentru care nu sunt gata mai multe autostrăzi este administrarea deficitară a contractelor cu antreprenorii din domeniu.

4959 afișări
Imaginea articolului Şova: Toate contractele cu autostrăzi au fost administrate necinstit de cei care ar fi trebuit să le gestioneze

Şova: Toate contractele cu autostrăzi au fost administrate necinstit de cei care ar fi trebuit să le administreze

„N-avem mai multe autostrăzi, pentru că toate contractele cu autostrăzi au fost administrate necinstit de cei care trebuiau să le administreze. Toţi cei care reprezentau statul trebuiau să creeze condiţiile ca antreprenorii să lucreze”, a afirmat Lucian Şova, ministrul demisionar al Transporturilor, joi seara, într-o emisiune la B1 TV.

Oficialul de la Transporturi s-a referit la faptul că trebuiau îi evalueze corect, să îi monitorizeze, să le elibereze amplasamentele.

„Pe toate şantierele de autostrăzi şi de căi ferate din România nu mai există nicio barieră administrativă în calea antreprenorilor să lucreze, dar şocul a fost foarte mare, pentru că s-au trezit într-o situaţie până acum, când câştigau bani din revendicări, fără a lucreze”, a detaliat Şova.

Ministrul demisionar s-a referit la faptul că aceşti antreprenori profitau de orice motiv, pentru a întârzia exproprierilor şi pentru a nu finaliza lucrările.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici