Start-up-urile au înlocuit imobiliarele

Pentru unii oameni de afaceri criza este sinonimă cu momentul oportun pentru un start-up. Victor Căpitanu, cel care coordonează divizia de investiţii personale a casei de investiţii Capital Partners (vândută în vară, la momentul oportun, către grecii de la Piraeus, pentru 32 de milioane de euro), face parte dintre cei care au acum bani gheaţă de investit.

23 afișări
Imaginea articolului Start-up-urile au înlocuit imobiliarele

Start-up-urile au înlocuit imobiliarele

"Noi am investit între 2003 şi 2006 în terenuri extravilane din jurul Bucureştiului, dar am vândut tot până la finele lui 2007". Căpitanu se orientează către start-up-uri, pentru că acolo vede perspective foarte bune pentru următorii 3-5 ani, când afacerile vor începe să se maturizeze: "La momentul acela nu doar companiile se vor maturiza, dar şi piaţa va fi, probabil, pe trend ascendent, astfel încât investiţiile de acum, la preţuri scăzute, vor ajunge la turaţie maximă la timpul oportun".

Citiţi mai multe despre când e cel mai bun moment să cumperi şi să vinzi pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici