SUA oferă Ucrainei asistenţă civilă de securitate în valoare de 100 de milioane de dolari

Statele Unite intenţionează să ofere Ucrainei o asistenţă suplimentară de 100 de milioane de dolari pentru securitatea civilă, a anunţat Departamentul de Stat, citat de Reuters.

265 afișări
Imaginea articolului SUA oferă Ucrainei asistenţă civilă de securitate în valoare de 100 de milioane de dolari

SUA oferă Ucrainei asistenţă civilă de securitate în valoare de 100 de milioane de dolari

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a declarat că asistenţa va fi destinată consolidării capacităţii Ministerului ucrainean de Interne în vederea sprijinirii „securităţii frontierelor, susţinerii funcţiilor de aplicare a legii civile şi protejării infrastructurii guvernamentale critice”.

„Statele Unite vor oferi 100 de milioane de dolari suplimentar pentru asistenţă civilă în domeniul securităţii, inclusiv vehicule blindate şi echipamente pentru poliţia de frontieră şi Poliţia Naţională ucraineană, care se află în prima linie de salvare a victimelor şi de protecţie a civililor împotriva atacului brutal al lui Putin”, a scris Antony Blinken pe Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
ucraina,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici