Subaru a lansat un nou motor diesel

Subaru Motors Trading, importatorul mărcii Subaru în România, a lansat, joi, un motor diesel care va echipa, într-o primă fază, modelele Legacy şi Outback.

25 afișări
Imaginea articolului Subaru a lansat un nou motor diesel

Subaru a lansat un nou motor diesel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul motor Subaru Boxer Diesel a fost realizat ca urmare a orientării consumatorilor către automobilele alimentate cu motorină.

"Pe piaţa din Europa în special, datorită canalizării atenţiei către mediul înconjurător şi către economie, motoarele diesel sunt din ce în ce mai apreciate, fiind economice şi potrivite condiţiilor de trafic", a declarat, Stavros Kanonopoulos, general manager Subaru Motors Trading România.

Modelele Legacy şi Outback sunt comercializate în România la preţuri începând cu 28.332 euro, respectiv 30.226 de euro.

Subaru Motors Trading este importatorul şi distribuitorul autorizat de către Fuji Heavy Industries în România pentru produsele Subaru, inclusiv piese de schimb şi accesorii.

Compania are o reţea de dealeri autorizaţi cu 12 show-room-uri în Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanţa, Iaşi, Oradea, Sibiu şi Timişoara.

Numărul de show-room-uri ar putea fi extins la 20 până la sfârşitul anului 2009. Subaru are în construcţie un centru After-Sales pentru România, Moldova şi nordul Bulgariei, iar pentru 2009 a programat finalizarea unei unităţi care va cuprinde un showroom, service şi piese de schimb, printr-o investiţie estimată la şapte milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici