SUV-ul Dacia Duster va fi prezentat în decembrie

Dacia Duster, primul SUV al costructorului de la Mioveni, va fi prezentat în luna decembrie, când se vor anunţa şi preţurile de achiziţie, urmând ca la începutul anului viitor să fie lansat şi comercializat, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe.

97 afișări
Imaginea articolului SUV-ul Dacia Duster va fi prezentat în decembrie

SUV-ul Dacia Duster va fi prezentat în decembrie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Reprezentantul Dacia s-a abţinut să dea mai multe detalii, însă contructorul auto a anunţat marţi că liniile modelului de competiţie Duster, ale cărui imagini au fost publicate, prefigurează viitorul model SUV (vehicul sport utilitar n.r.) al mărcii.

Fostul pilot de Formula 1 Alain Prost va conduce modelul de competiţie Duster la Trofeul Andros din Franţa, într-o cursă sportivă pe gheaţă.

"Dacia îşi propune să creeze astfel un efect de surpriză, prezentând în avanpremieră Dacia Duster, ale cărui linii prefigurează viitorul model 4x4 al mărcii, comercializat din 2010", a anunţat marţi Automobile Dacia.

Duster va fi cel de-al şaselea model al mărcii şi primul SUV Dacia.

Dacia a vândut în primele nouă luni 31.283 unităţi, în scădere cu 54,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi deţine cotă de piaţă de 30,7%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici