Tăriceanu anunţă un proiect prin care muncitorii străini să treacă de la salariul mediu la cel minim

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, la finalul şedinţei de joi a Biroului Politic Central al ALDE, că partidul are în vedere depunerea unui proiect prin care muncitorii străini care vin în România să încaseze salariul minim, în loc de salariului mediu pe economie.

288 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu anunţă un proiect prin care muncitorii străini să treacă de la salariul mediu la cel minim

Tăriceanu anunţă un proiect prin care muncitorii străini să treacă de la salariul mediu la cel minim

"Azi venim cu o nouă propunere pentru muncitorii străini, ca ei să fie plătiţi cu salariul minim şi nu mediu aşa cum este acum. Să nu existe o obligaţie din partea angajatorilor să fie plătiţi cu salariul mediu brut, ci cu salariul minim", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, la încheierea şedinţei Biroului Politic Central al ALDE.

Acesta a susţinut că o astfel de măsuri este necesară, "având în vedere criza majoră de muncă din economia românească".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici