Tăriceanu şi Văcăroiu au clarificat procedurile legislative pentru privatizarea Automobile Craiova

Premierul Tăriceanu a declarat că a "clarificat" în discuţia de marţi cu preşedintele Senatului procedurile legislative care vor fi parcurse în cazul legii speciale pentru privatizarea Automobile Craiova şi că speră ca termenul de 1 septembrie pentru semnarea contractului cu Ford să fie respectat.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu şi Văcăroiu au clarificat procedurile legislative pentru privatizarea Automobile Craiova

Tăriceanu şi Văcăroiu au clarificat procedurile legislative pentru privatizarea Automobile Craiova

Privatizarea Automobile Craiova a făcut obiectul unei discuţii pe care premierul Călin Popescu Tăriceanu a avut-o, marţi, cu preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, prim-viceguvernatorul Băncii Naţionale, Florin Georgescu, şi secretarul de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor Sebastian Vlădescu.

Tăriceanu a amintit că uzina din Craiova va fi privatizată printr-o lege specială pentru care este nevoie de sprijinul Parlamentului.

Premierul a insistat asupra faptului că statul privatizează Daewoo Craiova, şi nu Automobile Craiova, bazat pe considerentul că nu sunt vândute activele imobiliare ale companiei.

"Trebuie să fim atenţi la diferenţa între valoarea economică şi valoarea activelor imobiliare", a spus Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici