Tarom duce turiştii din Bucureşti şi Cluj la mare, pe timpul verii

Compania aeriană Tarom va opera, în perioada 17 iunie-26 septembrie, zboruri din Cluj-Napoca şi Bucureşti spre Constanţa, care vor avea o frecvenţă de două curse pe săptămână, şi va suplimenta numărul zborurilor către mai multe destinaţii interne.

77 afișări
Imaginea articolului Tarom duce turiştii din Bucureşti şi Cluj la mare, pe timpul verii

Tarom duce turiştii din Bucureşti şi Cluj la mare, pe timpul verii (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Preţul unui bilet pe ruta Bucureşti - Constanţa porneşte de la 71 de euro, cu taxe incluse, iar pentru Cluj-Napoca - Constanţa, tariful pleacă de la 78 euro.

Totodată, compania va suplimenta numărul mai multor zboruri interne pentru a-şi consolida poziţia pe piaţă.

"Compania a decis să suplimenteze numărul zborurilor pe mai multe destinaţii interne pentru s-şi consolida poziţia pe piaţa internă, în condiţiile în care cererea pentru transportul aerian intern a crescut cu aproximativ 17% de la începutul anului 2010, comparativ cu perioada similară a anului trecut", a declarat directorul de marketing şi vânzări al Tarom, Gabriela Bordea.

Astfel, începând cu 28 martie, numărul de zboruri oferite săptămânal între Bucureşti şi Timişoara va creşte de la 24 la 25, iar din 29 martie compania va creşte frecvenţa pe ruta Bucureşti - Cluj-Napoca, de la 25 la 30 de curse, şi a cursei Bucureşti - Oradea, de la 11 la 13 zboruri.

De asemenea, vor fi suplimentate cursele operate de la Bucureşti la Sibiu şi Târgu Mureş, de la trei la patru zboruri pe săptămână, din 29 martie, respectiv 3 mai.

Tot din 3 mai va creşte şi frecvenţa pe ruta Bucureşti - Satu Mare, de la cinci la şapte curse săptămânale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici