Tarom şi-a redus costurile cu peste 1 milion de dolari anual, după renogocieri cu diverşi furnizori

Directorul general executiv al Tarom, Christian Heinzmann, a renegociat în primele două luni ale anului 12 contracte cu diverşi furnizori ai companiei, obţinând discount-uri care scad costurile operatorului de transport aerian cu peste 1 milion de dolari anual.

276 afișări
Imaginea articolului Tarom şi-a redus costurile cu peste 1 milion de dolari anual, după renogocieri cu diverşi furnizori

Tarom şi-a redus costurile cu peste 1 milion de dolari anual, după renogocieri cu diverşi furnizori (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

"Vom continua discuţiile cu toţi furnizorii noştri şi sperăm că toţi vor înţelege situaţia în care ne aflăm şi ne vor acorda sprijinul necesar", a declarat Heinzmann, într-un comunicat transmis de Tarom.

Conducerea companiei TAROM va renegocia în total mai mult de 40 de contracte cu furnizorii existenţi, discuţiile urmând să aibă loc în următoarele luni.

Heinzmann, cetăţean belgian cu o experienţă de peste 25 de ani în industria aviatică, şi-a început mandatul la Tarom în noiembrie 2012, cu un contract pe patru ani, având funcţia de chief executive officer and accountable manager.

Şeful Tarom a afirmat la finele lunii februarie că au loc renegocieri cu toţi furnizorii companiei, în număr de 30-40, unele contracte fiind "şocante".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici