Tarom şi Transgaz, investigate de Consiliul Concurenţei. Anunţul făcut de Bogdan Chiriţoiu

  • Tarom şi Transgaz vor fi investigate de Consiliul Concurenţei
  • Cele două companii vor fi investigate pentru pentru complicitate la licitaţii trucate
  • Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu
957 afișări
Imaginea articolului Tarom şi Transgaz, investigate de Consiliul Concurenţei. Anunţul făcut de Bogdan Chiriţoiu

Tarom şi Transgaz, investigate de Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenţei va investiga şi în acest an licitaţiile trucate, a declarat, marţi, preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, la evenimentul Pria Competition.

Chiriţoiu a anunţat că va acorda atenţie şi invesigaţiilor în privinţa companiilor ţintă care au fost complice în cazul licitaţiilor trucate.

Companiile care vor fi investigate anul acesta sunt compania aeriană Tarom şi compania de energie Transgaz.

„Continuăm preocuparea pentru licitaţiile trucate. Am avut cazuri în care am sancţionat companiile care au participat la licitaţii. Sancţionăm şi ţinta trucării licitaţiilor. (Sunt vizate - n.r.) Tarom şi Transgaz, le investigăm implicarea în calitate de companii ţintă”, a spus Chiriţoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici