Teodorovici, desemnat ministru al Finanţelor Publice: Contribuabilii nu trebuie să mai depună Formularul 600

Eugen Teodorovici, desemnat ministrul Finanţelor Publice, a declarat, luni, că Guvernul amâna implementarea Formularului 600, timp în care poate lua decizia de a abroga această măsură, afirmând că cetăţenii nu vor mai fi obligaţi să mai depună acest formular.

858 afișări
Imaginea articolului Teodorovici, desemnat ministru al Finanţelor Publice: Contribuabilii nu trebuie să mai depună Formularul 600

Teodorovici, desemnat ministru al Finanţelor Publice: Contribuabilii nu trebuie să mai depună Formularul 600

„Pe 31 este şedinţa de Guvern şi OUG pentru amânarea termenului (...) până la final de martie, să găsim soluţia. (...) Se amână, timp în care poţi lua decizia să abrogi. Să vezi exact dacă scoţi ce laşi acolo. Se amână în vederea eliminării acestui formular. (Contribuabilii-n.r.) nu trebuie să mai depună acest formular”, a declarat Eugen Teodorovici, desemnat ministrul Finanţelor Publice, întrebat ce se va întâmpla cu Formularul 600, după ce premierul Viorica Dăncilă a precizat că prevederea va fi abrogată.

Cât priveşte impozitarea veniturilor bisericeşti, Teodorovici a afirmat că Patriarhul Daniel îi spune ce crede şi el aplică ”ce trebuie”.

”Dânsul ar putea să spună ce crede, eu îi spun ce ştiu şi aplic ce trebuie. (...) Patriarhul se inspiră din ceea ce spun eu. Sunt o sursă de inspiraţie pentru Patriarh”, a răspuns Eugen Teodorovici, întrebat dacă Patriarhul l-a convins să renunţe la impozitarea veniturilor bisericeşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici