Teodorovici, în discuţii cu delegaţia FMI. Care au fost temele abordate

Perspectivele dezvoltării economice, planurile de modernizare a administrării veniturilor şi guvernanţa corporativă au fost temele de discuţie dintre ministerul Finanţelor Eugen Teodorovici şi delegaţia FMI condusă de dl. Jaewoo LEE, şeful misiunii FMI pentru România şi Bulgaria.

1124 afișări
Imaginea articolului Teodorovici, în discuţii cu delegaţia FMI. Care au fost temele abordate

Ministrul Finanţelor a discutat cu delegaţia FMI despre modernizarea administrării veniturilor

"Obiectivele României pe termen scurt sunt accederea la OECD, dobândirea statutului de piaţă emergenţa si intrarea în zona Schengen. Sunt măsuri care vor asigura dezvoltarea cât mai rapidă a economiei româneşti”, a precizat Eugen Teodorovici, conform unui comunicat al ministerului.

Misiunea FMI se desfăşoară în perioada 6-12 noiembrie, perioadă în care vor avea loc discuţii cu autorităţile române despre execuţia bugetului pe 2018, perspectivele macroeconomice, planurile bugetului pentru anul 2019 şi progresul privind reformele structurale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici