Terenurile s-au ieftinit cu până la 70% faţă de 2007-2008

Preţurile terenurilor din Bucureşti au înregistrat anual creşteri cuprinse între 50 şi 400%, în funcţie de facilităţile oferite de zona respectivă, cât şi de potenţialul de dezvoltare, zona de nord fiind preferata investitorilor.

29 afișări
Imaginea articolului Terenurile s-au ieftinit cu până la 70% faţă de 2007-2008

Terenurile s-au ieftinit cu până la 70% faţă de 2007-2008

În toamna anului 2007, preţul pentru un metru pătrat de teren la periferia Capitalei a atins pragul de 100 de euro, după o creştere susţinută de 5% pe lună, se arată în analiza pieţei imobiliare realizată de compania de evaluare Darian.

Află mai multe despre evoluţia preţurilor la terenuri pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici