Tesla îşi consolidează poziţia pe piaţa criptomonedelor. Ce a declarat fondatorul Elon Musk în timpul dezbaterii B Word

  • Elon Musk a participat la dezbaterea B Word şi a schimbat, din nou, traseul Bitcoin.
  • După declaraţiile lui Musk, Bitcoin a crescut cu 10% şi a depăşit pragul de 30.000 de dolari.
  • Europa vrea sa reglementeze criptomonedele, spune analistul financiar Adrian Negrescu.
3110 afișări
Imaginea articolului Tesla îşi consolidează poziţia pe piaţa criptomonedelor. Ce a declarat fondatorul Elon Musk în timpul dezbaterii B Word

După discuţii cu Jack Dorsey si Kate Wood, Elon Musk a schimbat, din nou, traseul Bitcoin. „Tesla nu renunţă la Bitcoin, iar SpaceX deţine criptomoneda”, spune acesta.

După declaraţiile lui Musk, Bitcoin a crescut cu 10% şi a depăşit pragul de 30.000 de dolari. Despre scenariile în care poate intra Bitcoin, vorbeşte Marius Mora, CEO LDV Bank: „Iată, vin noi şi noi investitori instituţionali. Kate Wood de la Ark Invest era alături de Elon Musk în această conferinţă. Se alătură tot mai mulţi investitori instituţionali şi asta dă încredere tot mai mare întregului ecosistem şi în special vedetei Bitcoin, care încă este acolo, vârful de lance, şi este cea mai importantă criptomonedă în continuare”.

Acesta mai spune că interesul crescut de a investi există la cei care sunt dispuşi să rişte şi să-şi diversifice portofoliul: „Până la urmă este vorba de a creşte nivelul de viaţă al omului, al individului şi acesta este un lucru bun.”

Analistul financiar Adrian Negrescu a spus la emisiunea „ŞTIU’”, pe Aleph News, că este bine ca oamenii să îşi calculeze riscurile când începi să investească. 

„Mai există o veste foarte bună venită astăzi. Uniunea Europeană se gândeşte să reglementeze sectorul criptomonedelor şi în momentul în care vor fi reglementate aceste criptomonede, da, vei putea sa le priveşti ca o investiţie solidă, stabilă şi de viitor. Până atunci, însă, sunt la nivelul speculativ. Ar fi bine să investeşti în criptomonedă doar banii pe care îţi permiţi să îi pierzi, nu sa te arunci să investeşti banii dintr-o maşină sau o casă, să vinzi o casă şi să bagi în cripto, că s-a văzut ce fluctuaţii sunt. Poţi să câştigi sau poţi mai mult să pierzi în momentul de faţă”, este de părere Adrian Negrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici