Titularii de licenţe de energie trebuie transmită ANRE situaţiile financiare până la 30 septembrie

Companiile din domeniul energetic care deţin licenţe acordate de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) trebuie să transită autorităţii, până la 30 septembrie, situaţiile financiare pentru anul 2006, separate pe tipuri de activităţi.

2 afișări

Termenul a fost stabilit printr-un ordin al preşedintelui instituţiei, Nicolae Opriş, publicat recent în Monitorul Oficial.

Potrivit Legii energiei electrice, titularii de licenţe sunt obligaţi să ţină situaţii contabile separate pentru fiecare activitate care face obiectul licenţei în cazul operatorului economic în domeniul energiei electrice integrat, pe verticală sau pe orizontală.

Companiile trebuie să procedeze la fel ca în cazul în care activitatea respectivă ar fi efectuată de operatori economici separaţi şi să întocmească rapoarte financiare în formatul solicitat de autoritate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici